Informații livrare - Cofetăria Mokka

Informații livrare - Cofetăria Mokka

Căutare
Produsul a fost adăugat în coș
Arată coș
Informații livrare

Livrările se realizează cu mașini speciale de transport frigorific, care sunt autorizate de către instituțiile de control abilitate. Livrarea se efectuează în minim 24, maxim 72 de ore de la efectuarea comenzii.   Livrările se efectuează luni-sâmbătă între orele 9-17.

Livrarea costa 15 lei  pentru Miercurea Ciuc, zona Ciucului de Sus, Zona Ciucului de Jos, Băile Tușnad. 

Pentru restul județului Harghita și tot teritoriul României nu se efectuează livrări. 

Transportul este gratuit dacă valoarea comenzii dvs. depășește100 lei

Comanda minimă este de 35 lei. 

Pentru comenzi mai mari de 100 lei la adrese care nu se regăsesc în aria noastră de livrări, vă rugăm sa ne contactați la tel. 0744 380 342 sau adresa de email: mokkacuki@yahoo.com

Livrările se realizează zilnic, între orele 9:00 – 17:00. Livratorul Vicuscom SRL va face o singură încercare de livrare. În cazul în care nu sunteți găsit la adresa indicată sau nu răspundeți la 2 apeluri telefonice și 1 sms, livratorul va lăsa comanda în cel mai apropiată cofetărie Mokka (Sânmartin sau supermarketul Kaufland din Miercurea Ciuc), pe care ulterior vă invităm să o ridicați personal din locația noastră. Aceasta va fi anunțată printr-un sms. In situația de mai sus, contravaloarea transportului, dacă exista, NU se va rambursa, suma acoperind deplasarea inițială a șoferului.

Comanda dvs. va fi păstrată în cofetăriile noastre strict în perioada de valabilitatea a produselor. În situația în care nu vă prezentați pentru a ridica produsele, comanda va fi anulată, iar contravaloarea acesteia NU va putea fi restituită.

În cazul zilelor/perioadelor cu un număr foarte mare de comenzi, precum si a celor în care condițiile de trafic sau meteo îngreunează procesul de livrare, Vicus Com SRL iși rezervă dreptul de a prelungi termenele de livrare. Pentru astfel de întârzieri care nu țin de de voința sau posibilitățile companiei, aceasta din urmă nu poate fi trasa la răspundere.

Ridicarea personala din cofetăriile Mokka a produselor comandate online este gratuită, indiferent de suma comenzii. Nu se percepe nicio taxa de procesare în acest caz.

Semnarea în documentele legale ce însoțesc comanda reprezintă acceptul dvs. și conformitatea comenzii. Va rugăm să verificați conformitatea comenzii înainte de a semna. Reclamațiile ulterioare nu pot fi luate în considerare.

Vicuscom SRL își rezervă dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile de livrare, fără o notificare prealabilă, în funcție de legislația în vigoare. 

Cofetăria Mokka este locul unde pișcotul se face din ouă, nucile sunt din nuci adevărate, gemul este gem autohton și unde nu se folosesc aditivi.
ANPC ANPC
btz rb
Contact
(+4) 0744 380 342, (+4) 0746 023 524
mokkacuki@yahoo.com
M-Ciuc, Str. Lunca Mare, Kaufland, judetul Harghita
Sanmartin, str. Ciucani, nr. 8, judetul Harghita
btz rb