Politica de confidențialitate - Cofetăria Mokka

Politica de confidențialitate - Cofetăria Mokka

Căutare
Produsul a fost adăugat în coș
Arată coș
Politica de confidențialitate

 Definiții:

  • "date cu caracter personal" înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă ("persoana vizată"); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale

  • "prelucrare" înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea;

  • "persoana vizată": vizitatorul site-ului

  • "operator": firma S.C. VICUS COM S.R.L., cu sediul Sânmartin, str. Ciucani nr. 8, jud. Harghita,  înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului cu nr. J19/928/2006, cod fiscal RO19134984.

  • "site": site-ul web mokkacake.ro

 

Această politică se referă la prelucrarea datelor cu caracter personal pe acest site operată de oparator.

Prelucrarea datelor cu caracter personal pe site se face conform Regulamentului GDPR în vigoare (Legea 679 din 27 aprilie 2016).

 

Aceste date sunt următoarele:

  • nume și prenume
  • număr telefon
  • adresa de e-mail
  • adresa poștală


Aceste date sunt prelucrate numai după trimiterea formularului de contact sau trimiterea comenzii.
Vizitatorul site-ului nu este obligat în nici un fel să completeze și să trimite formularul de contact sau să trimite comenzi.

 

Dreptul de a cere ștergerea datelor prelucrate:
Aveți dreptul de a cere ștergerea datelor cu caracter personal colectate și prelucrate pe site prin trimiterea următorului formular prin e-mail la info@mokkacake.ro sau prin poșta la adresa firmei.

 

Operatorul nu a înstrăinat şi nu va înstrăina către terţi niciodată date cu caracter personal despre vizitatorii site-ului.

 

 

 

Cofetăria Mokka este locul unde pișcotul se face din ouă, nucile sunt din nuci adevărate, gemul este gem autohton și unde nu se folosesc aditivi.
ANPC ANPC
btz rb
Contact
(+4) 0744 380 342, (+4) 0746 023 524
mokkacuki@yahoo.com
M-Ciuc, Str. Lunca Mare, Kaufland, judetul Harghita
Sanmartin, str. Ciucani, nr. 8, judetul Harghita
btz rb