Felhasználási feltételek - Mokka Cukrászda

Felhasználási feltételek - Mokka Cukrászda

Keresés
A termék a kosárba került
Kosár tartalma
Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek
A román dokumentum kivonatolt változata

Az eredeti szabályzat itt érhető el. 

A mokkacake.ro honlapot a Vicos Com Kft. működteti. A cég székhelye Csíkszentmárton, Csekefalva 8-as házszám. További adatok: CIF RO 19134984, bejegyzési szám J19/928/2006. Banki adatok:  IBAN RO05BTRLRONCRT0V25033201, Transilvánia Bank Csíkszereda. 

A weblap használata egyúttal a felhasználási és adatvédelmi feltételek feltétel nélküli elfogadását is jelenti. 

A weblap teljes tartalma az 1996/8-as Szerzői Jogi Törvény hatálya alá esik. A honlap bármely részének engedély nélküli újraközlése büntetőjogi felelősségre vonást eredményezhet. 

A Vicus COM kft. fenntartja a szabályzat előzetes értesítés nélküli változtatásának jogát. Ezért arra kérjük, időszakosan ellenőrizze az esetleges változtatásokat. A honlap használatával a módosításokat is elfogadottnak tekintjük. 

A honlapon megjelenő fényképek tájékoztató jellegűek, az eredeti termékek eltérhetnek ezektől. 

A „MOKKA” termékek a következő allergéneket tartalmazhatják: glutén, tojás és azok származékai, tej és azok származékai, mogyorófélék és azok származékai, gabonafélék és azok származékai. A gyártási folyamat jellegzetességei miatt egyetlen termékünk esetében sem tudjuk kizárni az allergének jelenlétét.  

A Vicus Com termékek szavatossági ideje 48 órától 1 hónapig terjed, a termék típusától függően. Előállításuk során eleget teszünk a törvényes egészségügyi előírásoknak és higiéniai szabályoknak. 

Rendelés

A termékeket kizárólag a webshop-on keresztül lehet megrendelni. A megrendelt termékek birtokába két módon juthat: házhozszállítással vagy egyik üzletünkben történő átvétellel. 

Minimális rendelés összege 35 lej.

A rendelés véglegesítésével az ügyfél elfogadja jelen szabályzatnak az előírásait. 

A rendelés kifizetése: előzetes kártyás kifizetés vagy készpénzzel történő fizetés a termék átvételekor.

A rendelés kézbesítési ideje legtöbb 72 óra. A termékeket Csíkszeredában, Felcsíkon, Alcsíkon és Tusnádfürdőn szállítjuk ki. A megye és az ország többi részében nincsen házhozszállítás. Termékeinket azok szavatossági ideje alatt van módunk tárolni. Amennyiben ez idő alatt a rendelés átvétele nem történik meg, rendelését töröljük, az előzetesen kifizetett összeget pedig nem áll módunkban visszatéríteni. 

A házhozszállítás díja egységesen 15 lej. A megye és az ország többi részére nincs házhozszállítás. 

100 lej fölötti rendelés esetén a házhozszállítás díjmentesen történik. 

Amennyiben a szállítási területen kívülről szeretne rendelni, kérjük vegye fel a kapcsolatot cégünkkel a honlapon megadott elérhetőségek egyikén. 

A termékek kiszállítása

A termékek kiszállítása naponta 9-17 óra között történik. A kiszállító Vicus Com Kft. egyetlen szállítási kísérletet tesz. Amennyiben a szállítás pillanatában Ön nem tartózkodik a megadott címen, és nem válaszol két telefonhívásra és egy SMS-re, a kiszállító rendelését a legközelebbi üzletünkben hagyja (Csíkszentmárton, csíkszeredai Kaufland áruház), ahonnan majd személyesen veheti át azokat. Ennek tényét SMS-ben közöljük. Ebben az esetben, amennyiben már előre kifizette a szállítási díjat (ha van olyan), annak értékét nem áll módunkban visszatéríteni.
Az át nem vett termékeket kizárólag azok szavatossági idejéig tároljuk cukrászdáinkban. Amennyiben ez idő alatt nem viszi el termékét, megrendelését töröljük, annak értékét pedig NEM ÁLL MÓDUNKBAN visszatéríteni. 

Azokban az időszakokban, amikor sok rendelést kell teljesítenie a cégnek, valamint ha a szállítást a közlekedési vagy időjárási viszonyok megnehezítik, a Vicus Com Kft. fenntartja a szállítási határidő meghosszabbításának jogát. Az ilyen jellegű késedelmekért, amelyek a cég önhibáján kívül történnek, az nem vonható felelősségre. 

Azon rendelések esetében, amikor üzletünkben történő átvételt választ szállítási formának az ügyfel, semmilyen többletdíjat nem számolunk fel. 

A rendelést kísérő iratok aláírásával elfogadja a rendelés teljesítését, utólagos panaszokat nem áll módunkban elfogadni. 

A Vicus COM Kft. fenntartja a jogát a szállítási feltételek előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. 

A hatályban lévő jogszabályok értelmében a megvásárolt élelmiszeripari termékeket nem lehet visszaváltani. 

A Mokka cukrászda az a hely, ahol a piskóta tojásból készül, a dió dióból van, a lekvár igazi lekvár, és ahol nem használunk adalékanyagokat.
ANPC ANPC
btz rb
Kapcsolat
(+4) 0744 380 342, (+4) 0746 023 524
mokkacuki@yahoo.com
Csíkszereda, Nagyrét utca, Kaufland, Harghita megye
Csíkszentmárton, Csekefalva 8 szám, Harghita megye
btz rb