Kik vagyunk mi? - Mokka Cukrászda

Kik vagyunk mi? - Mokka Cukrászda

Keresés
A termék a kosárba került
Kosár tartalma
Kik vagyunk mi?

Mokka - A sütés szeretetéből létrejött cukrászda

Bocskor Éva, a Mokka cukrászda életre keltője mindig is szeretett sütögetni. Már gyerekkorában bontogatta szárnyait ezen a téren, fiatalként pedig rendre meglepte ismerőseit, barátnőit, családtagjait egy-egy finom tortával. Tanulmányai végeztével sem hagyott fel ezzel a szokással, a munka mellett szép számmal készültek a különbnél-különb torták is. Felkérés egyre több lett, így a napi tevékenység végeztével egyre gyakrabban sütéssel teltek a délutánok, sőt, az éjszakák is. Egy idő után segédet kellett fogadni, kisvártatva már hárman dolgoztak egy kétszobás csíkszeredai tömbházlakásban. Ami folyamatosan tele volt süteményekkel és tortákkal.

 

 

Eljött az a pillanat, amikor dönteni kellett: 

hivatalosítja addigi tevékenységét, vagy abbahagyja a sütést. Éva az előbbi mellett döntött, így jött létre 2006-ban a Mokka cukrászda és műhely Csíkszentmártonban.

Nem volt könnyű az indulás, hiszen a cég fenntartásához ügyfelek kellettek. Magyarországi pályázati támogatást is sikerült megnyerni, majd egy cukrászdát is sikerült megnyitni a csíkszeredai Kaufland nagyáruházban.

„Még álmomban sem gondoltam volna, hogy egy évtized után ilyen sok embernek tudok munkát adni. Jelenleg 27-en teszünk naponta azért, hogy a fogyasztók asztalára kerüljenek a Mokka termékek.”

 

 
A Mokka cukrászda az a hely, ahol a piskóta tojásból készül, a dió dióból van, a lekvár igazi lekvár, és ahol nem használunk adalékanyagokat.
ANPC ANPC
btz rb
Kapcsolat
(+4) 0744 380 342, (+4) 0746 023 524
mokkacuki@yahoo.com
Csíkszereda, Nagyrét utca, Kaufland, Harghita megye
Csíkszentmárton, Csekefalva 8 szám, Harghita megye
btz rb