Szállítási információk - Mokka Cukrászda

Szállítási információk - Mokka Cukrászda

Keresés
A termék a kosárba került
Kosár tartalma
Szállítási információk

A termékek kiszállítása hétköznapokon és szombaton 9-17 óra között történik, rendelését követően legkevesebb 24 óra, legtöbb 72 óra alatt.  Amennyiben az ön által igényelt termék raktáron van, természetesen a lehető legrövidebb idő alatt kézbesítjük a süteményeket. 

A kiszállító Vicus Com Kft. egyetlen szállítási kísérletet tesz. Amennyiben a szállítás pillanatában Ön nem tartózkodik a megadott címen, és nem válaszol két telefonhívásra és egy SMS-re, a kiszállító rendelését a legközelebbi üzletünkben hagyja (Csíkszentmárton, csíkszeredai Kaufland áruház), ahonnan majd személyesen veheti át azokat. Ennek tényét SMS-ben közöljük. Ebben az esetben, amennyiben már előre kifizette a szállítási díjat (ha van olyan), annak értékét nem áll módunkban visszatéríteni.

Az át nem vett termékeket kizárólag azok szavatossági idejéig tároljuk cukrászdáinkban (48 óra). Amennyiben ez idő alatt nem viszi el termékét, megrendelését töröljük, annak értékét, amennyiben előre kifizette, NEM ÁLL MÓDUNKBAN visszatéríteni. 

Azokban az időszakokban, amikor sok rendelést kell teljesítenie a cégnek, valamint ha a szállítást a közlekedési vagy időjárási viszonyok megnehezítik, a Vicus Com Kft. fenntartja a szállítási határidő meghosszabbításának jogát. Az ilyen jellegű késedelmekért, amelyek a cég önhibáján kívül történnek, az nem vonható felelősségre. 

Azon rendelések esetében, amikor üzletünkben történő átvételt választ szállítási formának az ügyfel, semmilyen többletdíjat nem számolunk fel. 

A rendelést kísérő iratok aláírásával elfogadja a rendelés teljesítését, utólagos panaszokat nem áll módunkban elfogadni. 

A Vicus COM Kft. fenntartja a jogát a szállítási feltételek előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. 

A hatályban lévő jogszabályok értelmében a megvásárolt élelmiszeripari termékeket nem lehet visszaváltani. 

A Mokka cukrászda az a hely, ahol a piskóta tojásból készül, a dió dióból van, a lekvár igazi lekvár, és ahol nem használunk adalékanyagokat.
ANPC ANPC
btz rb
Kapcsolat
(+4) 0744 380 342, (+4) 0746 023 524
mokkacuki@yahoo.com
Csíkszereda, Nagyrét utca, Kaufland, Harghita megye
Csíkszentmárton, Csekefalva 8 szám, Harghita megye
btz rb